tennis

COPYRIGHT © | ALL RIGHTS RESERVED

PRIVACY STATEMENT | TERMS & CONDITIONS

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Schrijf je in voor onze

nieuwsbrief

 

Weet je graag wat er nog te doen valt in de regio? Abonneer je op Deze Week.

 

Wil je hier graag werken? Wij zoeken regelmatig mensen, als vast personeel, jobstudenten of vrijwilligers voor de activiteiten. Kom eens langs of stuur je gegevens naar:

info@jointjoint.be

SPORT

 

 

Joint café.sport beschikt over drie tennisterreinen in gravel,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

waarvan één overdekt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds september 2012 kunnen we een indoor multifunctioneel terrein aanbieden.Iedere sportieveling kan er naast tennis ook terecht voor badminton, basket, mini-voetbal, zaalvoetbal, handbal, volleybal, dans,...

 

TENNIS-RESERVATIES

LOSSE RESERVATIES

 

Niet Joint-leden kunnen reserveren in het clubhouse ter plaatse, telefonisch (054/ 24 46 59 of 0485/300 925 of 0478/724 774) of per mail info@jointjoint.be.

 

De Joint-abonnementsleden hebben toegang tot het online reservatiesysteem.

 

Stap 1: Surf naar www.tennisvlaanderen.be en klik op “Terreinreservatie”. of klik hier

 

Stap 2: Log in met lidnummer en wachtwoord

 

Inloggen doe je met je lidnummer en het wachtwoord dat je terug vindt op je lidkaart. Met dit wachtwoord kan je ook inloggen op “tennisvlaanderen-site”. (tenzij je dit reeds wijzigde) Indien je reeds je wachtwoord voor wijzigde, dan dien je in te loggen in het terreinreservatiesysteem met dat nieuwe wachtwoord.(en staat het ds niet meer op je lidkaart) Wil je je wachtwoord wijzigen? Dan kan dit steeds via “speler” op de tennisvlaanderen site. Opgelet: dit kan enkel indien je over een e-mailadres beschikt. Indien je je wachtwoord vergeten bent, dan kan je dit opvragen via de link “Wachtwoord vergeten?”. Je krijgt dan automatisch per kerende een e-mail toegestuurd. (indien je over een e-mailadres beschikt) Eenmaal ingelogd krijg je de functies te zien die je mag gebruiken zoals reservatie maken, reservatie wijzigen/verwijderen, aanmelden,

 

Stap 3: Maak een reservatie

 

Klik op “Terrein” om het reservatiescherm te zien. Selecteer eerst de datum wanneer je wil reserveren. Klik daarna op het terrein dat je wilt reserveren (binnen terrein gravel, buitenterrein gravel, ...). Klik daarna op een vrij uur (groen) en je krijgt een scherm te zien waarin de reservatie kan gemaakt worden. Druk eerst op “Zoek” in de rechterkolom om een overzicht van alle leden te krijgen waarmee je kan reserveren. Klik op de naam van het lid waarmee je wil spelen. Deze naam komt dan automatisch als “speler 2”. Druk op “Bewaren” om de reservatie te bevestigen. Indien je een bepaalde overtreding op de regels hebt gemaakt (bv. teveel reservaties), wordt de reden getoond. Is je reservatie in orde, dan wordt deze onmiddellijk bewaard. De leden van de gemaakte reservatie die een e-mailadres hebben, krijgen automatisch bij elke reservatie en elke wijziging van reservatie een e-mail toegestuurd (indien de club dit in de standaardinstellingen heeft geconfigureerd). Indien je toch geen e-mail krijgt, gelieve je mailadres dan in te vullen op “speler” of door te geven aan je club die dit kan verwerken.

 

Stap 4: Wijzigen/verwijder een reservatie

 

Ga naar het hoofdmenu op “reservatie wijzigen/verwijderen”. In dit scherm krijg je alle toekomstige reservaties te zien waar je deel van uitmaakt. Reservaties die je zelf hebt gemaakt (dus waar je als eerste persoon van de reservatie staat) kan je wijzigen. Reservaties die je niet zelf hebt gemaakt, kan je enkel verwijderen.

 

Stap 5: Log uit

 

Na het maken van je reservatie, moet je steeds uitloggen. Doe dit zeker op een openbare computer. Vooral op de club is dit heel belangrijk omdat er na jou andere leden zullen reserveren op dezelfde computer. Eenmaal uitgelogd kan niemand anders in jouw naam reserveren.